ProSkin 30

Dermalogica ProSkin 30, 30 minuten € 39,00

Een gepersonaliseerde 30-minuten gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden,  huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

BT Sonic

Dermalogica ProSkin 30 Expert Active, 30 minuten € 55,00

Deze ProSkin Expert gezichtsbehandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin 60

Dermalogica ProSkin 60, € 65,00

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Bij 75 minuten is extra harsen in het gezicht en/of verven van wimpers of wenkbrauwen inbegrepen.

Dermalogica ProSkin 60 Expert Active, 60 minuten € 85,00

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s Bio Surface Peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt er apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Alle behandelingen zijn inclusief ultrasound

BT Micro

Ultrasound

Bij Ultrasound wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven met een lage frequentie. Door middel van deze geluidsgolven dringen de ingrediënten door tot de diepere huidlagen. Ultrasound wordt gebruikt voor het insluizen van de werkstoffen, een diepere reiniging en het verwijderen van huidcellen.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor een Dermalogica ProSkin behandeling? Bel 0487-592298 of 06-51363778 of stuur een mail naar: info@www.maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging. 

 

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven