Max Skincare is geautoriseerd dealer van de Dermapen. Deze kunt in u in mijn praktijk te Langenboom kopen. Ook wordt deze gebruikt tijdens behandelingen. Hieronder staat meer over dit hoogwaardige product. Wilt u nog meer weten?  Bel me dan gerust op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Een Dermapen behandeling

 

Max SkinCare presenteert u het nieuwste op het gebied van microneedling, de Dermapen. Daar waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de Dermapen nog een stapje verder. De Dermapen werkt sneller, is minder gevoelig, en werkt nog effectiever en nauwkeuriger. Bij MAX SkinCare worden de microneedling behandelen uitgevoerd met de nieuwste generatie apparatuur op het gebied van collageen inductietherapie. De Dermapen 4 wordt gebruikt in combinatie met de daarvoor speciaal ontwikkelde cosmeceuticals van Dermapen World. Deze producten hebben een uiterst kleine moleculegrootte waardoor ze veilig in de huid ingebracht mogen worden door middel van de Dermapen.

Daarnaast heeft eigenaresse Gerrie al de nodige ervaring opgedaan aangezien ze al werkt met microneedling sinds 2001 en heeft ze al diverse Masterclass opleidingen gevolgd waaronder ‘The Advanced Aesthetic Dermatology Masterclass” gegeven door Dr. Andrew Christie, de oprichter van het wereldwijde Dermapen World! The world-leaders in skin rejuvenation and beauty innovation through microneedling health and beauty treatment devices.

Wat doet de Dermapen met uw huid?

De Dermapen is een heel veilige en effectieve manier om aan huidverjonging, littekens (in gezicht en op het lichaam), striae en diepe rimpels te werken. De Dermapen is zo ontwikkeld dat ook de moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen, de neus en de neusvleugels optimaal behandeld kunnen worden. De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend en verticaal hele kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.
Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels vermindert geleidelijk.
De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. Max SkinCare geeft u ook een productadvies voor thuis, om tussen de behandelingen door, het effect te optimaliseren.

Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?

Voor de behandeling wordt er een hyaluronzuur (vocht)serum aangebracht op de huid gecombineerd met een serum wat speciaal afgestemd is op het huidprobleem. De Dermapen zal over de huid heen bewogen worden. Dit zal aanvoelen als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen behandeling uit?

Afhankelijk van de huidstructuur en de soort behandeling, zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen. Bij andere kan dit een aantal dagen aanhouden. Dit is ook afhankelijk van de naaldlengte die er gebruikt zal worden. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen na de behandeling met een sunblock, serum en crème. Deze worden aangepast aan het huidbeeld en natuurlijk voor hetgeen wat u wilt bereiken met deze behandeling (bijv. tegen littekens of diepe rimpels etc).

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de Dermapen behandeling?

Het proces dat in de huid op gang gebracht wordt, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van de juiste producten aan te bevelen.

Hoe vaak moet ik de Dermapen behandeling herhalen?

Net als bij microdermabrasie en andere huidverbeterende therapieën geldt; hoe meer behandelingen, hoe langer en beter resultaat zichtbaar is. Uiteraard zal elke behandeling met de Dermapen een boost zijn voor uw huid en tijdelijke verbetering geven. Wij willen helder zijn in de verwachtingen; de aanmaak van collageen type I is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlakte afspeelt. Het resultaat is daardoor niet meteen zichtbaar, maar na een aantal maanden.
Zichtbaar resultaat behaalt u doorgaans door meerdere behandelingen te ondergaan in kuurverband.

 • Verslapte en verouderde huid, fijne lijntjes, rimpels, lichte couperose en grove/vergrote poriën : gemiddeld 4-6 behandelingen elke 6/8 weken.
 • Diepe rimpels bijv. bovenlip, neuslippenplooi en couperose : gemiddeld 3 behandelingen elke 6/8 weken.
 • Pigment: gemiddeld 3 tot 4 behandelingen. Interval afhankelijk van de diepte van het pigment.
 • Striae : gemiddeld 6 behandelingen elke 6/8 weken.
 • Littekens (acne, operatieve littekens en brandwonden): gemiddeld 6 behandelingen elke 6/8 weken.
 • Dermapen facial : elke 4-6 weken als onderhoud behandeling.

Dermapen behandeling

Wat kan de Dermapen behandelen?

 • De verslapte en verouderde huid
 • Fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Couperose
 • Acne
 • Striae
 • Pigmentatie
 • Littekens (acne, operatieve littekens en brandwonden)

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor een Dermapen Behandeling? Bel me dan op 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Max Skincare is geautoriseerd Dermapen dealer in Oost-Brabant en omgeving. Mijn klanten zitten dan ook vooral in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven