Eqology Essential

Sommige mensen blijven gezonder, leven langer en verouderen langzamer als ze voedingstof tekorten voorkomen in hun voeding.

Eqology EssentialEqology Essential is het gezondheid supplement dat de meest beschermende voedingstoffen combineert van s’werelds beste superfoods. Een voedingsstof rijk dieet is de sleutel voor een langer leven en optimale gezondheid.
Zelfs iemand die heel bewust met voeding bezig is, zal het moeilijk vinden om genoeg voedingstoffen binnen te krijgen met krachtige ontstekingsremmende, antioxidanten en gezondheid-beschermende effecten.

Eqology Essential is een complete, ultra-premium antioxidant supplement voor dagelijks gebruik. Het bevat het volle spectrum van vitamine en mineralen (optimaal, niet alleen de dagelijks aan te raden dosis), plus daarbij plantaardige voeding zoals Mangosteen extract, Acai, Aloe Vera, flavonoïden van bosbessen* en groene thee extract, wat ontstekingsremmende voedingstoffen zijn. Deze zijn allemaal gevonden, in belangrijke hoeveelheden, in voeding die gelinkt worden aan lange termijn gezondheid en een hogere levensverwachting.

  • Bosbessen en anthocyaninen zijn belangrijk voor de vasculaire gezondheid, ze versterken het immuunsysteem, verwijden en verzachten de aderen en verbeteren het cholesterol gehalte, zo houden ze je langer gezond.

Klik hier voor de brochure

Belangrijkste ingrediënten:

12 Essentiële vitamine (inclusief antioxidant vitamine A, C en E)
– essentieel voor je welzijn

Plantaardige minerale mix
Meer dan 65 belangrijke voedingstoffen

Phytonutrient ingrediënten
Een mix van krachtige planten en natuurlijke componenten zoals bosbessen en acaibessen. Zowel acai en bosbessen staan bekend om hun anti-aging en gewichtsverlies eigenschappen.

Whole-fruit Mangosteen
Een overvloedige levering van whole-fruit Mangosteen extract dat voorziet van de hoogste hoeveelheden of xanthone gevonden in de natuur.
Klik hier voor diverse wetenschappelijke onderzoeken over mangosteen
Klik hier voor meer informatie over mangosteen en antioxidanten

Klik hier voor de presentatie van Hogne Vik (wetenschapper achter EQ en Borre Gjersvik)