Max Skincare biedt Fractora laserbehandelingen vanuit mijn praktijk te Langenboom.  Ik kan u van dienst zijn als de huidspecialist in Land van Cuijk en overig Oost-Brabant. Hieronder staat meer over deze huidverstrakkingsbehandeling uitgelegd.  Wilt u nog meer weten over deze effectieve laserbehandeling?  Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Fractora halsFractora huidverstrakkingFractora buik

Fractora laserbehandeling

Fractora is een nieuwe generatie van behandelingen voor huidverjonging. Fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acne littekens verminderen of verdwijnen zelfs helemaal. Ook heeft een behandeling met de Fractora een verstrakkende werking op de huid.

Fractora maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk van Fractora is uitgerust met zeer fijne naaldjes van 1 mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen. Hiermee vindt er een intensief herstel van binnenuit plaats.

Behandeling

Omdat de opperhuid niet beschadigd wordt zoals bij veel andere huidverbeterende behandelingen is dit een zeer veilige behandeling. De sterkte van radiofrequente energie die wordt gebruikt wordt afgestemd op de cliënt. De instellingen zijn afhankelijk van de conditie van de huid en het huidtype. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

Na de behandeling

Na de behandeling met de Fractora is de herstelperiode 3 tot 7 dagen. De duur van de herstelperiode is afhankelijk van het huidtype en van de instellingen die tijdens de behandeling gebruikt zijn. Wanneer er sprake is van diepe rimpels zal de behandelaar met een hogere instelling werken dan bij meer oppervlakkige rimpels. Hoe hoger de instelling, hoe langer de herstelperiode. De huid zal na de behandeling rood kleuren. U mag dit camoufleren met minerale poeders waarover wij u graag adviseren.

Welke gebieden op mijn lichaam kunnen behandeld worden?

Fractora kan toegepast worden op huid gebieden die profijt hebben van huidverjonging. Doorgaans worden de volgende gebieden behandeld: wallen, oogleden, lachrimpels, voorhoofd, wangen, mond en nek. Gezicht en lichaamsgebieden waar rimpels, verkleuring of acne littekens voorkomen kunnen behandeld worden met Fractora evenals Striae.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van het behandelgebied heb je tussen 1 en 6 behandelingen nodig.

Hoe snel zie ik resultaat?

Zichtbare resultaten kunnen onmiddellijk bereikt worden, meestal kun je na 2 weken de meest zichtbare resultaten zien. Verbeteringen zullen tot 3 maanden na de behandeling plaatsvinden.

Wat is het voordeel van fractionele Energie?

De fractionele RF energie die toegepast wordt door Fractora is een bewezen klinische methode om rimpels te verminderen. De behandeling is minimaal invasief. Dit houdt in dat de matrix of micro naaldjes niet diep de huid ingaan. Zij veranderen de textuur van de huid in positieve zin en verjongen en verstrakken deze. Er worden exceptionele resultaten bereikt met haast geen herstelperiode.

Wat is het voordeel van RF Energie

RF energie zorgt ervoor dat de onderste huidlagen bereikt worden en dat hierdoor de aanmaak van collageen wordt versterkt. De behandeling verbetert de teint en textuur van de huid en dit zorgt voor een gezonde, strakke en jonge huid.

Kan Fractora gecombineerd worden met andere behandelingen?

Jazeker, Fractora en de E-matrix kunnen zelfs tijdens of enkele dagen na de behandeling gecombineerd worden met andere behandelingen. Fractora kan ook gecombineerd worden met additionele laser en licht behandelingen of injectables om uw hele gezicht een prachtige jonge uitstraling te geven.

Wanneer mag ik mijn make-up weer op?

Omdat de herstelperiode minimaal is kun je je make-up na 1 of 2 dagen al weer aanbrengen. Het kan voorkomen dat je enkele dagen tot 1 week na de behandeling minuscule onregelmatigheden en een lichte roodheid ziet.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Je kunt het beste een verzachtende zalf opsmeren en zonlicht vermijden. Het is ook aan te raden om een hoogbeschermende zonnebrand crème te gebruiken.

Contact 

Wilt u een gratis advies of de Fractora behandeling geschikt is voor uw huidprobleem? Bel me op 0487 592298 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Wij zijn de Fractora laserbehandeling specialist in de regio Land van Cuijk & Oost-Brabant die deze producten verkoopt. Klik voor meer informatie.

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven