Kalahari behandeling

Kalahari Skincare dealer Land van Cuijk & Oost-Brabant

Max Skincare is geautoriseerd dealer van Kalahari Skincare producten. Deze kunt in u in mijn praktijk te Langenboom kopen of in de Max Skincare webshop, bij Kalahari producten kopen. Hieronder staat meer over de hoogwaardige producten van Kalahari en het bedrijf en haar oprichtster. Wilt u meer weten over de Kalahari producten?  Bel me dan op 0487 592298 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Kalahari, phyto effectieve botanische producten 

Carina Franck, oprichter van Kalahari Lifestyle International, opgegroeid in Zuid-Afrika, ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat “if we all share, we wil always have enough”. Zij heeft haar leven gewijd aan het gebruikmaken van alleen de zuiverste natuurlijk geoogste botanische ingrediënten, Afrikaanse plantaardige oliën en phyto-effectieve extracten zonder de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen in gevaar te brengen. De meeste ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en de Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

White products Kalahari

Kalahari is een exclusieve, eco vriendelijke collectie van skin- en bodycare opgericht door Carina Franck uit Zuid-Afrika. Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers.

Geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen. Kalahari staat voor een natuurlijke huidbelevenis en kennismaking met de Zuid-Afrikaanse spirit van wellbeing.

Het assortiment van Kalahari producten is meer dan alleen maar natuurlijke behandelingen en producten. Het is een beleving van Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen, de zeldzame geuren en de fantastische uitstraling brengen u een authentieke Afrikaanse botanisch ervaring.

 

Kalaharibloem

Voormalig Nimue CEO wilde terug naar nature & nurture

Carina Franck is geen onbekende. Jarenlang was zij de grote vrouw achter het eveneens prachtige huidverzorgingsmerk Nimue. Totdat ze enkele jaren geleden besloot het te verkopen, en het roer om wilde gooien. Back to nature, en nurture, ook daarin haar eigen omgeving en de mensen daarin mee willen nemen.

Opgegroeid in de Zuid-Afrikaanse natuur

Carine Franck bracht haar jeugd door op de boerderij, in Zuid-Afrika. Ze leefde te midden van de natuur, en de mensen om haar heen maakten haar bekend met oude Afrikaanse riten die goed waren voor huid en haar. Toen ze zo’n zeven jaar geleden van haar eerste kind beviel, groeide het besef dat ze het allemaal anders wilde doen en zo ontstond het idee voor Kalahari: een natuurlijke huidbelevenis en kennismaking met de Zuid-Afrikaanse spirit van wellbeing.

Kalahari

Trend: De wens naar een mooi merk met sociale samenhang

’De wens om mijn passie voor huidverzorging, planten, mensen en gemeenschapswerk, bij elkaar te brengen, werd steeds groter. Het was een gevoel, een idee dat ik niet kwijt kon in mijn toenmalige bedrijf Nimue. Dat was toch meer gericht op sec-beauty en huidverbetering in het bijzonder. Het was niet omgeven met een sociale filosofie. Zeer goede huidverbeterende stoffen die op milde wijze hun doel bereiken. Dat is wat ik nu wil voor vrouwen: effectiviteit op een natuurlijke manier. Niet meer zo hard, het hoeft ook niet meer. De wetenschap is inmiddels ook wel zo ver daarin…’

Trend: de hybride natuur

“We focussen met Kalahari op plantaardig en natuurlijk, maar ik geloof nog steeds in bepaalde synthetische stoffen”, zegt Carina. “Ik maak nog altijd gebruik van mijn jarenlange ervaring in deze industrie en op formuleringsniveau. Ik combineer het beste uit beide werelden. Sommige mensen in mijn team zijn zeer gespecialiseerd in planten, anderen weer heel erg goed in de  synthetische chemie. Ik breng ze regelmatig samen om tot de beste, milde maar effectieve  producten te komen”.

Marula Face Oil

Lifestyle breed assortiment

Er is een uitgebreide gezichts- en lichaamsrange, er zijn kaarsen, geuren….., de producten zijn geschikt voor alle huidtypen, ook de meest gevoelige met rosacea en couperose. In de salon zijn behandelingen mogelijk van ultra kalmerend en voedend tot diepe exfoliatie. We begeleiden vrouwen naar een andere levensstijl. Meer wellbeing, op hoog kwalitatief niveau.’

Max Skincare is geautoriseerd dealer in Oost-Brabant en omgeving. Mijn klanten zitten dan ook vooral in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven