Gerrie van Bokhoven

Praktijk voor huidverbetering, MAX SkinCare

Mijn naam is Gerrie van Bokhoven, 54 jaar, en sinds 2005 eigenaresse van MAX SkinCare. MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Beneden Leeuwen.

Ik wil meer dan alleen verzorgende en ontspannende behandelingen geven. Daarom besteed ik uitgebreide aandacht aan revitalisatie en anti-aging. Ik werk in mijn praktijk samen met deskundige specialisten op schoonheids- en anti-aginggebied en beschik over moderne behandeltechnieken.

“Ik had vooral klanten uit het Land van Maas & Waal, zoals Druten, Boven Leeuwen, Deest, Appeltern, Wamel, maar tegenwoordig ook klanten vanuit de regio Tiel en Den Bosch, en uiteraard uit Beneden-Leeuwen zelf”.

In mijn praktijk werk ik met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen van Dermalogica, IMAGE Skincare, Jan Marini, Kalahari en Dermaviduals.  Deze zogenaamde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. Bij MAX SkinCare kunt u trouwens ook terecht voor diverse schoonheidsproducten, zoals de natural tanning spray van Marc Inbane en het originele wimperserum van Revitalash wat voor gezonde vollere en lange wimpers zorgt”

Huidverzorging of –verbetering?

Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt nu ook over de nieuwste lichttherapie voor collageeninductie en therapie tegen acne met behulp van de Collageen Booster.

Samenwerking met Cosmetique Totale

Ik werk daarnaast, om een totaalpakket te kunnen bieden, samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale  is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Daardoor wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde  paramedische BIG-geregistreerde huidtherapeute.

Ook heb ik een samenwerking met de cosmetisch arts Christa Stojkovic voor injectables en botox inspuitingen.

Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic is zeer ervaren en deskundig, met meer dan 10.000 behandelingen op haar naam. Zij studeerde in Utrecht en is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts, waar zij ook gedurende vijf jaar werkzaam is geweest. Daarnaast blijft zij door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Christa over zichzelf:  “Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor úw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.

The future belongs to those who believe in the beauty (of their dreams).”

Duurzaam definitief ontharen

MAX SkinCare verlost u tevens snel en effectief van vervelende overbeharing door middel van een professionele laserbehandeling. Dat geldt ook voor lichtere haren. Door middel van een gratis consult (t.w.v. 25 euro) adviseren wij u uitgebreid over de methode en het effect. Als u wilt starten kunt u direct gebruik maken van 20% korting op het ontharen van de oksels in combinatie met de bikinilijn.”

Anne van de Laar is de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Elke 3 weken is ze in mijn praktijk aanwezig. U kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals definitief ontharen, couperose-, litteken– en pigment behandelingen en uiteraard diverse acné behandelingen. Deze behandelingen kunt u mogelijk zelfs geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van uw verzekering.

AGB-code: 90-101329 Lid NVH, KP-nummer: 39913083688
Bent u na het lezen van de website nieuwsgierig geworden? Ik nodig u graag uit voor een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek. Zo kunt u kennis maken en kan ik u informeren omtrent de mogelijkheden om ook uw huid in topconditie te brengen.

Contact

Wilt u een afspraak maken? Bel 0487-592298 of 06-51363778 of stuur een mail naar: info@www.maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven

Dermalogica