Quanis melting mask 2jpg

Max Skincare is geautoriseerd dealer van Quanis Melting Essence Mask in Land van Cuijk en overig Oost-Brabant. Dit masker gebruik ik in  mijn praktijk te Langenboom voor gezichtsbehandelingen. Hieronder vindt u uitvoerige informatie. Wilt u meer weten over dit product en de behandeling?  Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Innovatie uit Japan, 1e gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt!

Quanis Melting Essence Mask bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen waardoor het zich onderscheidt van alle andere traditionele gezichtsmaskers.
Het, ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door
opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow!
De quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acné en sproeten.

U kun dit huidverbeterende masker als losse behandeling boeken (inclusief reinigen en een lichte scrub en afsluitende dag/nachtverzorging) voor € 42,50. Als masker tijdens een andere gezichtsbehandeling in plaats van een ander masker komt er € 22,50 extra bij de behandeling.

Samenstelling

De ingrediënten uitgelegd:
Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur;
Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.
Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;
De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.
Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C;
Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als pigmentatie.
Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel;
Het extract heeft een mild peelende werking.
Astaxanthine;
Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.
Niacinamide;
Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.
Adenosine Gist;
Heeft huidverjongende eigenschappen.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken?

Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven