Dermalogica Biosurface Peel (kijk voor de actie op onze actie pagina)

slider 3

Wat houdt de BioSurface peeling in?

BioSurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van dermalogica en het International Dermal Institute. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden, en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

Waarom kiezen voor BioSurface Peeling?

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface peeling niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd nodig. Integendeel, je huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Hoe werkt het?

Biosurface peeling is ontworpen om samen te werken met de huid in plaats van deze tegen te werken. De BioSurface peeling zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwd. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.

Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, help bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen.

Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen.

Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is.

stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Voor welke huidcondities?

Over het algemeen is de peeling het meest effectief in te zetten bij het behandelen van de volgende huidcondities:

 • Ruwe huid
 • Tekenen van zonschade
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Onzuiverheden
 • Verstoppingen
 • (Hyper)pigmentatie

bio-surface-peeling-1.png

De buitenste lagen van de huid zijn verwijderd. De huid voelt:

– gevoelig voor aanraking

– warm en wat roodheid

– droog en strak

bio-surface-peeling-2.png

Re-epithelialisatie begint en veranderingen worden zichtbaar. Het peelproces van de huid is begonnen. De huid is mogelijk:

– Donkerder rond pigmentgebieden

– Droog

– Schilferig of aan het pelen

bio-surface-peeling-3.png

Het pelen kan 1 – 5 dagen op zich laten wachten en is meestal na 5 – 10 dagen klaar. Thuisgebruik van producten is belangrijk om de huid te ondersteunen.

Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies dat je zult ontvangen na de behandeling.

Resultaat

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

Contra indicaties

 • Roaccutane gebruikt in de afgelopen 6 maanden
 • Professionele exfoliatie ondergaan of huidverdunnende medicatie gebruikt op basis van vitamine A in de afgelopen 48 uur
 • Geharst in het gezicht in de afgelopen 72 uur
 • Injectables procedure ondergaan in de afgelopen week. Biosurface peel mag plaats vinden 5 dagen na de procedure
 • Cosmetisch of huidverdunnende huidprocedure ondergaan zoals laser, lichttherapie, chemische peeling of microdermabrasie in de afgelopen 2 weken
 • Zwanger of borstvoeding
 • Allergie voor de ingrediënten van de biosurface peel
 • Extreem gevoelige of geïrriteerde huid met een verstoorde huidbarriere
 • Zonverbranding in de afgelopen 48 uur
 • Besmettelijke actieve huidziekte of infectie zoals een koortslip
 • Open wond

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor de Bio Resurface Peeling? Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven