Image Skincare produkten

Max SkinCare is de specialiste in behandelingen en de verkoop van de producten van Image Skincare in de regio Maas & Waal. U kunt bij ons dus snel en makkelijk terecht als u in Druten, Beneden Leeuwen, Boven leeuwen en Wamel woont.

De folosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid

Image Skincare

De producten van Image Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. Image Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!           

Het gaat bij Image Skincare erom een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er wordt goed gekeken naar welke behandelingen het beste aansluiten op uw behoeften en wensen en welke producten het beste bij u passen voor thuisgebruik.

De IMAGE filosofie voor huidverzorging is eenvoud op elk gebied. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te leren gebruiken, en eenvoudig om met Image Skincare te beginnen. Deze filosofie heeft de producten op de markt gezet. Image Skincare is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgingbedrijf in Amerika, en de producten zijn wereldwijd in 27 verschillende landen verkrijgbaar.

Verschillende Image Skincare producten zoals VITAL-C, I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van Image Skincare. Niet alleen deze producten maken Image Skincare tot wat het is, maar depositairs, klinische onderzoeken en trainingen van huiterapeuten en specialisten maken IMAGE tot een eerlijk en betrouwbaar merk. Image Skincare biedt u professionele behandelingen voor elk huidtype en elk huidprobleem. Een optimale functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken. Doordat er op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

Image  Skincare is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een 4-stappenplan:

  • stap 1 : reinigen (2x per dag)
  • stap 2 : serum (2x per dag)
  • stap 3 : beschermen met een zonbescherming (overdag)
  • stap 4 : de huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts)

U kunt deze 4 stappen uitbreiden met:

  • oogverzorging
  • serums
  • maskers
  • foundation

 

 

MAX SkinCare gebruikt Image Skincare onder andere voor het behandelen van (volwassen) acne, rosacea, gedehydrateerde huid, grove poriën en fijne lijntjes.

Een van de topbehandelingen van Image Skincare is de Signature Facelift Peel een revolutionaire peelingbehandeling met 30 procent vitamine C. De actieve enzymen stimuleren de cel vernieuwing.

De cocktail met farmaceutische ingrediënten dringt direct uw huid binnen en zal uw huid verstevigen, opbleken en hydrateren. U merkt al na één enkele behandeling verandering!