RESULT THROUGH NATURE AND SCIENCE

Biodroga combineert de nieuwste cosmetische technologieën met het beste uit de natuur. Onze missie? Het allerbeste voor iedere huid bieden. De Biodroga-wetenschappers creëren continu innovatieve formules die huidproblemen verhelpen en optimale (bewezen) resultaten behalen. De combinatie van biochemie en het gebruik van natuurlijke, biologische grondstoffen maakt Biodroga uniek. Het uitgebreide assortiment van Biodroga bestaat uit onder meer cleansers, serums, oogcrèmes, maskers en moisturizers, onderverdeeld in Biodroga Institut en de medische lijn Biodroga MD. Biodroga wordt wereldwijd in de meest exclusieve schoonheidssalons en spa’s gebruikt. Het merk uit Baden-Baden heeft verschillende Beauty Awards gewonnen en talloze nominaties op haar naam staan. Biodroga is exclusief verkrijgbaar bij erkende huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

 

MEDIC SKINCARE

BIODROGA MD, de expert in doeltreffende ingrediënten combineert  huidverzorging en geneeskunde, zonder medisch voorschrift. Het Research & Development team van Biodroga MD doet continue onderzoek naar de meest effectieve ingrediënten en beste formuleringen  op het gebied van FYTOPHARMACIE (botanische ingrediënten), dermatologie, biotechnologie en cosmetica. Het resultaat? Een combinatie van uiterst doeltreffende en optimale huidtolerantie, gelieerd aan de medische wetenschap. Al onze crèmes en high efficiency serums zijn speciaal ontwikkeld om ieder huidprobleem tegen te gaan.

GOLDEN TOUCH

De Golden Caviar treatment van Biodroga is een luxe verwenbehandeling. De combinatie van kaviaar-extract en bladgoud zorgen ervoor dat de huid nieuwe energie krijgt en gaat stralen. Ultieme verwennerij voor de een feest of de feestdagen!