Collageen Booster: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling!

De Collageen Booster is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, hij zorgt voor een 500% betere aanmaak. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid (2e huidlaag).

Collageen is tegenwoordig hét toverwoord in Anti-Aging. En hoewel collageen zeker heel belangrijk is voor een stevige en veerkrachtige huid, spelen er nog veel meer facetten een rol bij het behoud en/of opbouw van een mooie huid.

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern – de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk eiwit in onze huid. Vanaf ons 25e levensjaar gaat de collageen aanmaak minder worden. Tijdens het eerste jaar in de overgang verliezen we het meeste collageen type 1. Doordat we collageen type 1 verliezen zien we onze huid verouderen, ontstaan de eerste rimpels en gaat hij slapper worden. De fibroblasten in onze huid (lederhuid) die verantwoordelijk zijn voor de collageen aanmaak ontvangen door de Collageen Booster het zeer krachtige licht. Dit zorgt voor een stimulatie om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Collageen type 1 is alleen te stimuleren met een zeer sterke lichtbron (rood licht). Collageen kun je niet toevoegen aan de huid door middel van cremes of serums van buitenaf omdat de molecuul te groot is om bij je eigen collageen te komen. Cremes of serums met collageen werken alleen in de bovenste lagen van de huid en gaan zich daar binden met het vocht dat daar zit omdat collageen ook een vochtbinder is. Voor het stimuleren van je collageen aanmaak heb je apparatuur nodig die daar in de lederhuid (2e huidlaag) kan komen waar je collageen zit. Naast collageen type 1 hebben we ook nog collageen type 3 voor de huid. Dit type maken we ons hele leven aan en als we een wondje hebben gaat de huid zich herstellen door collageen type 3 aan te maken. Collageen type 3 gaat over in collageen type 1 voor zover mogelijk.

Speciaal filter voor een sterkere en diepere werking

Het speciale gepatenteerde filter in de Collageen Booster zorgt voor een hogere opname van het licht door de huid en zuivert de stralen. Hierdoor werkt de Collageen Booster sterker en dieper dan de meeste licht a

  • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.
  • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.
  • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.

Wanneer kun je resulaat verwachten

De Collageen Booster heeft een zeer stimulerende werking op de huidcellen in de lederhuid (2e huidlaag) maar resultaat heeft tijd nodig. Om nieuw collageen aan te maken daar heeft de huid 8 maanden voor nodig. Maar na de behandeling zie en voel je al verschil. De huid voelt gladder aan, heeft een betere doorbloeding en krijgt een frissere uitstraling. Het beste resultaat bereik je in een kuur. Tijdens een kuur kom je 1 keer per week naar   MAX SkinCare voor een behandeling.

Colagen-Booster-light-NL

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastineaanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich gedurende een kwartiertje ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Stimuleert de natuurlijke verjongingsprocessen

De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beïnvloed en afgeremd.

Collageen Booster

Verminderen rimpels en fijne lijntjes

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid.

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

biologische processen gestimuleerd. De huidcellen herleven en huidschade zoals rimpeltjes en verslapping worden gerepareerd. Na afloop van een kuur krijgt uw huid zijn verloren glans weer terug. U ziet er weer gezond en jaren jonger uit.

Collageen Booster ook als ultiem middel tegen acne.

De Collageen Booster, bekend voor collageen en verjongingstherapie is ook in een handomdraai gemakkelijk te veranderen in een krachtige anti Acne Therapie. Simpelweg het bestaande filter omwisselen met het speciale acne filter en de Collageen Booster heeft een volledig ander actie spectrum en werking. Het specifieke licht van de Collageen Booster- Acne Therapie heeft een rechtstreeks effect op de destructieve Propionibacterium acne .

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na het reinigen van de huid volgt er een enzymatische peeling, zodat er een dun laagje dode huidcellen wordt verwijdert. Op die manier kan de huid beter het rode licht ontvangen. Er wordt een speciaal serum aangebracht wat het licht absorbeert. De behandeling kan nog extra uitgebreid worden met een speciaal serum dat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur extra bevordert.  Hierna krijg je een brilletje op ter bescherming van de ogen, net als bij een zonnebank. De Collageen Booster wordt op de juiste afstand boven het gezicht geplaatst en gedurende zo’n 25 tot 35 minuten ga je genieten van het rode licht. Als de tijd om is brengen we nog een dag of nacht verzorging aan zodat de huid optimaal verzorgt is na de behandeling.
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Je kan de collageen booster ook combineren met een van de andere behandelingen die in de praktijk gegeven worden of als aanvulling op een verzorgende gezichtsbehandeling als extra boost.

Voor duurzaam resultaat is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuur verband te ondergaan. Na afloop van de kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jaren jonger uit. Een kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen, een maal per week.

Een losse behandeling kost € 59,00. Voor een kuur van 6 betaalt u dus € 354,00 en krijgt u een extra 7e behandeling gratis. In combinatie met een bindweefselmassage betaalt u € 72,50. (25 minuten Collageen Booster met aansluitend een massage)

Voor onderhoud van het resultaat wordt eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster aanbevolen.