Collageen Booster: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling!

Collageen Booster

Waarom de Collageen Booster?

Collageen is tegenwoordig hét toverwoord in Anti-Aging. En hoewel collageen zeker heel belangrijk is voor een stevige en veerkrachtige huid, spelen er nog veel meer facetten een rol bij het behoud en/of opbouw van een mooie huid.

Een mooie huid is een gezonde huid!
Om dat te behouden of te verbeteren is het belangrijk om alle lagen van uw huid actief aan te pakken. En niet alleen dat buitenste laagje dat u in de spiegel ziet.

Wat doet Collageen Booster licht in de huid?

  •  Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.
  • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.
  • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern – de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Colagen-Booster-light-NL

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastineaanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich gedurende een kwartiertje ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Stimuleert de natuurlijke verjongingsprocessen

De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen in onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderingsprocessen worden beïnvloed en afgeremd.

Collageen Booster

Verminderen rimpels en fijne lijntjes

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie leidt. De huid vertoont daardoor een verbeterde textuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Tevens is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen in de huid.

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

biologische processen gestimuleerd. De huidcellen herleven en huidschade zoals rimpeltjes en verslapping worden gerepareerd. Na afloop van een kuur krijgt uw huid zijn verloren glans weer terug. U ziet er weer gezond en jaren jonger uit.

Collageen Booster ook als ultiem middel tegen acne.

De Collageen Booster, bekend voor collageen en verjongingstherapie is ook in een handomdraai gemakkelijk te veranderen in een krachtige anti Acne Therapie. Simpelweg het bestaande filter omwisselen met het speciale acne filter en de Collageen Booster heeft een volledig ander actie spectrum en werking. Het specifieke licht van de Collageen Booster- Acne Therapie heeft een rechtstreeks effect op de destructieve Propionibacterium acne .

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na het reinigen van de huid volgt er een enzymatische peeling, zodat er een dun laagje dode huidcellen wordt verwijdert. Op die manier kan de huid beter het rode licht ontvangen. Er wordt een speciaal serum aangebracht wat het licht absorbeert. De behandeling kan nog extra uitgebreid worden met een speciaal serum dat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur extra bevordert.  Hierna krijg je een brilletje op ter bescherming van de ogen, net als bij een zonnebank. De Collageen Booster wordt op de juiste afstand boven het gezicht geplaatst en gedurende zo’n 25 tot 35 minuten ga je genieten van het rode licht. Als de tijd om is brengen we nog een dag of nacht verzorging aan zodat de huid optimaal verzorgt is na de behandeling.
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Je kan de collageen booster ook combineren met een van de andere behandelingen die in de praktijk gegeven worden of als aanvulling op een verzorgende gezichtsbehandeling als extra boost.

Voor duurzaam resultaat is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuur verband te ondergaan. Na afloop van de kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jaren jonger uit. Een kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen, een maal per week.

Een losse behandeling kost € 49,00. Voor een kuur van 6 betaalt u € 294,00 en krijgt u een extra 7e behandeling gratis. In combinatie met een bindweefselmassage betaalt u € 62,50. (20 minuten Collageen Booster met aansluitend een massage)

Voor onderhoud van het resultaat wordt eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster aanbevolen.

Collageen Booster voor een mooie huid, nu en in de toekomst.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor de Collageen Booster? Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven