Glycolzuur peeling

Voordelen van glycolzuur

Al jaren zijn producten met fruitzuren niet meer weg te denken in de cosmeticawereld. Het glycolzuur wat in de Image Skincare Peeling zit, is gewonnen uit suikerriet. Suikerriet heeft de kleinste moleculaire structuur van alle fruitzuren en heeft daardoor het vermogen om het diepst in de huid door te dringen. Hierdoor wordt ook de groeilaag bereikt, waardoor de huid dus van binnenuit verbeterd wordt. Dode huidcellen zijn in 80% van de gevallen de oorzaak van mening huidprobleem.

Waarom is het afstoten van dode huidcellen zo belangrijk?

Abnormale verhoorning verhindert de doordringbaarheid van voedings- en werkstoffen in de huid. Bij de Wrinkle Lift Forte peeling van Image wordt 40% glycolzuur in combinatie met een retinol-serum gebruikt. Hierbij lossen 5 tot 8 laagjes dode huidcellen in één keer op. De combinatie van speciale salonbehandelingen en het gebruik van thuisproducten, voorkomt een extreme opbouw van de dode huidcellen.

Glycolzuur is naast een superieure moisturizer (vochtbinbinder) voor de huid een fenomenaal huidvernieuwingsproduct. Het verweekt dode huidcellen van de bovenste huidlaag waardoor de huidstofwisseling verbetert. Ook zorgt het voor een verdikking van de lederhuid, wat onder meer resulteert in het vervagen van fijne lijntjes en verfijning van de huidtextuur. Het geeft verbetering bij acne, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen en een droge schilferige huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

  • De huid ziet er na een peeling gezonder en stralender uit en voelt zachter aan.
  • Rimpels en lijntjes worden minder diep.
  • Het helpt voorkomen dat de follikel verstopt raakt.
  • Doordat Glycolzuur de kleinste molecuul structuur heeft, kan het diep in de huid doordringen en zorgt daardoor voor huidverbetering van binnen uit.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor een advies of een glycol peeling iets voor uw huid kan betekenen? Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven