Micro Needling opnieuw uitgevonden

Microneedling werd revolutionair met de introductie van Dermapen’s voorgangers vanaf 2011 door deze eerste geautomatiseerde technologie. De lancering van Dermapen 4 zet een nieuwe standaard en maatstaf die het summum biedt voor geavanceerde en innovatieve Micro Needling met een ongeëvenaarde zekerheid, service en uitstekende resultaten voor uw klanten en patiënten. De afgelopen jaren zijn miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en modificatie van de Dermapen4 waardoor we Micro Needling opnieuw uitgevonden hebben.

Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. De Dermapen4 en de bijbehorende revolutionaire 4-naaldcartridges met 16-pins, 33 gauge naalden, zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

Anti Aging

De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. U ziet al vebluffende resultaten in slechts één sessie.

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens. De naalddiepte kan nu worden verhoogd tot maar liefst 3.0 mm. De gepatenteerde AOVN-technologie kalibreert automatisch het toerental, de druk en de penetratie voor doelgerichte precisie. Nooit meer ‘slepen’ dus. Een populaire Dermapen-littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Zowel behandelaars als patiënten hebben ontdekt dat behandelingen met de Dermapen effectiever zijn voor striae dan om het even welke laserbehandeling. Dermapen littekenweefselbehandelingen omvatten atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contractuur, striae en post-acnelittekens.

Pigmentatie

In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie, terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. Dermapen behandelingen zijn ook effectief gebleken bij hypopigmentatie en Vitiligo-behandelingen. Klinische Dermapenbehandelingen werken op vier manieren om de productie van hyperpigmentatie en melasma te bestrijden.

Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder rosacea, telangiectasia, seborrheic dermatitis, esthetische gynaecologie, alopecia en nog veel meer.