Bang voor een onnatuurlijk resultaat met fillers en botox? Een geslaagde behandeling begint bij een goede arts.

MAX SkinCare werkt samen met de zeer ervaren arts Christa Stojkovic en de producten waarmee gewerkt wordt zijn uitsluitend veilige biologische afbreekbare fillers.

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep

De mooiste versie van jezelf met Botox & Injectables

Rimpeltjes in uw gezicht worden veroorzaakt door het samentrekken van de aangezichtsspieren die vlak onder de huid liggen. Bij elke gezichtsuitdrukking (lachen, fronsen etc.) vormen zich fijne lijntjes. Na verloop van tijd blijven deze rimpels permanent zichtbaar. Dit is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Het collageen (steunweefsel) wordt afgebroken waardoor de huid verslapt.
Rimpels horen bij het ouder worden en geven karakter aan uw gezicht. Soms kan het zijn dat u zich toch stoort aan bepaalde rimpels of dat u vindt dat u er altijd vermoeid uitziet. Dan kunnen botox of injectables uitkomst bieden zonder uw natuurlijke uitdrukking te verliezen.

De injectables zijn onder te verdelen in botox enerzijds en fillers anderzijds. Deze producten geven resultaat met een duur variërend van 3-6 maanden voor de botox, tot 1 à 1,5 jaar voor de fillers.

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met verschillende soorten Juvéderm® ; dit is een merk hyaluronzuur dat gebruikt wordt om de de huid zijn veerkracht terug te geven, om volume te herstellen en rimpels te bestrijden.

Botox

Botox wordt voornamelijk gebruikt om mimische rimpels van de bovenste gelaatshelft (frons-, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) te verminderen. Ook kunnen we met botox subtiel de wenkbrauwen liften. Voor heel specifieke indicaties wordt het soms ook op andere plaatsen in het gelaat toegepast. Het effect houdt 3-6 maanden aan. Botox wordt niet alleen gebruikt om mimiekrimpels te verminderen of voor te zijn, ook kun je met botox de zenuw-zweetklierovergang blokkeren. Ideaal voor mensen die last hebben van overmatig transpireren onder de oksels! Voor de duur van 3-9 maanden zijn de oksels dan (zo goed als) droog. Een kleine behandeling, maar heel effectief en veilig!

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met de meeste zuivere botuline toxine. Doordat botox de spieren verslapt en ontspant, worden rimpels en je huid zichtbaar gladder. Met ultradunne naalden wordt de botox in de spier aangebracht. Na twee weken is het resultaat optimaal en is de rimpeldiepte in de meeste gevallen tot 85% verminderd. Voor een blijvend optimaal resultaat adviseren wij om de botox behandeling na 4 à 5 maanden te herhalen.

Overmatig transpireren

Botox wordt ook gebruikt voor het blokkeren van de zweetafscheiding van de oksels. Botox wordt met kleine injecties in de huid van de op oksels gespoten waardoor de prikkeloverdracht bij de overgang naar de spier geblokkeerd wordt. Het effect is vaak buitengewoon goed, maar de blokkade heeft slechts een tijdelijke werking. Na ongeveer vier maanden treedt herstel op van de zenuwprikkelgeleiding.

Botox

Wat doen injectables of fillers?

Een filler behandeling is een simpele snelle behandeling die een tijdelijke volumeboost geeft aan bepaalde gezichtsgebieden en het volume weer terugbrengt in je gezicht. Bij een fillerbehandeling worden kleine hoeveelheden van het molecuul hyaluronzuur met dunne naalden in de huid gebracht. Hyaluronzuur trekt normaal gesproken vocht aan, wat voor hydratatie zorgt. In het vulmiddel is deze stof geconcentreerd, waardoor er op de ingespoten plaats meer vocht aangetrokken wordt en je op die manier op een hele natuurlijke manier vulling creëert. Het effect is direct zichtbaar, maar optimaal na 2-3 weken. Het resultaat houdt zo’n 8-15 maanden aan en de filler zal langzaam weer worden afgebroken en uit het lichaam verdwijnen.

Het resultaat van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en je rimpels en lijntjes worden direct minder diep.

Met een filler kan je diverse gebieden behandelen zoals:

  • De marionettenlijn; de lijn die van de onderkaak naar de mondhoek loopt
  • Ingevallen wangen
  • De neus-lippenplooi en verticale lijnen boven de bovenlip
  • De kaaklijn; het creëren van een strakkere kaaklijn
  • De lippen; het voller maken van smalle lippen
  • Rimpels en lijntjes

Het is begrijpelijk dat u zich eerst uitgebreid wilt oriënteren en laten voorlichten voordat u overgaat tot een behandeling. U kunt een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend consult zodat u in alle rust uw vragen kunt stellen aan onze arts.

Bent u geïnteresseerd maak dan een afspraak voor een gratis consult. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt geboekt.

Prijzen:
Botox 1 zone        €  155,00
Botox 2 zones     €   280,00
Botox 3 zones     €   360,00

Frons en Wenkbrauwlift met Botox € 175,00

Juvederm Filler 0,5 ml € 225,00 / 1 ml € 350,00 (dunnere variant)                                                                                                                                                      Juvederm Filler 1 ml € 250,00 / 1 ml € 375,00 (dikkere variant)

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een botox of fillerbehandeling of een vrijblijvend gratis advies?

Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven

Afspraak intake gemaakt maar u bent verhinderd? U kunt tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos annuleren, maar indien dit binnen 24 uur is, dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de intake die normaliter gratis is, in rekening te brengen. Kosten zijn dan € 45,00.