Gezichtsbehandelingen bij Max SkinCare

Velen kennen de schoonheidsspecialist van de traditionele huidverzorgende gezichtsbehandelingen. Een relaxerende massage, een verzorgend masker en het epileren van wenkbrauwen zijn nog steeds populair. Uiteraard heeft Max SkinCare deze onderdelen ook in de behandelingen verwerkt, maar met een intensievere aanvulling waardoor u duidelijke huidverbetering ervaart.

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten wat Max SkinCare voor u kan betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegespek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid (huidaandoeningen). Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste gezichtsbehandelingen kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden!

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.