Carboxy Co2 therapy

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. De nieuwste toepassing van koolstofdioxide bij Huidverbetering Vlissingen is een revolutionair masker om de huid jonger te maken. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost.

Een nieuwe huid

Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie  wordt gestimuleerd.

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en acnebehandeling.

Carboxy Therapy de behandeling

Na het reinigen van de huid wordt er een aangebracht en over deze gel heen een stoffen masker met activator vloeistof. Deze vloeistof reageert met de aangebrachte gel en brengt het zuurstofproces op gang. Tijdens het daarna aangebrachte masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, microneedling, dermaplaning, mesotherapie, ledtherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

De resultaten van een Carboxy CO2 behandeling

Het zorgt voor verbetering van de huidfunctie door het zuurstofgehalte in de huid te verhogen.

Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine en stimuleert hun synthese door de bloedsomloop te verbeteren. Echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

De behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbetert waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is carboxytherapie effectief. Carbxoy vernieuwt de  huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.

 • Deze behandeling is geschikt voor:
 • onzuivere huid
 • een verslapte huid
 • een ondervoede huid
 • een zonbeschadigde huid
 • rimpels
 • rosacea/eczeem
 • een rokershuid
 • wallen onder de ogen

De behandeling kan worden gecombineerd met verschillende maskers en aanvullende behandeling.

 • Ons Krx Aesthetics Biocellulosemasker is doordrenkt met 20 ml serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica dat sneller in de huid dringt dan enig ander masker op de markt. Prijs Carboxy Therapie inclusief het Biocellulosemasker € 75,00.
 • Ons Krx Aesthetics V-mask is ontwikkeld voor het ‘optillen’ van de huid. De huid wordt gelift en krijgt een prachtige glow. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen.  De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt. Prijs Carboxy Therapy inclusief V-mask € 85,00.
 • De Pink-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat wat de fibroblastcellen stimuleert, het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering (via injectie) van 56 werkzame werkstoffen. Prijs Carboxy Therapy met aansluitend de Pink Shooter behandeling € 135,00.
  • Bevat vitamine B en aminozuur voor co-enzymsynthese
  • Bevat co-enzym Q10, de verbinding voor de aanmaak van ATP1: Verbetert de kleur en de textuur van de huidBevat glutathione: verheldert de huid en verwijdert vrije radicalen
   Bevat 3 soorten enzymen: die bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
   Bevat 10 soorten vitamine B-complex (vitamine B12): die de stofwisseling van de huid verbeteren.2: Huidverjonging

   • Bevat groeifactoren, adenosine A2-receptoren, die de regeneratiecyclus van de huid snel helpen herstellen.
   • Bevat 6 soorten peptiden (EGF, FGF, IGF, TGF-b, cooper tripeptide), die de fibroblastcellen helpen vitaliseren, de fundamentele structurele raamwerken van weefsels
   • Bevat neuropeptidecomplex, een groeifactor die helpt bij het vitaliseren van fibroblastcellen en de groei van bloedvaten, die essentieel zijn voor het wondgenezingsproces

   3: Hydrateert de huid

   • Bevat aminozuurcomplex, dat het gehalte aan NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor) verhoogt
   • Bevat 1,4 miljoen Dalton HA met een hoog molecuulgewicht, wat het vochttekort van de huid kan verbeteren

   4: Zorgt voor meer energie aan de cellen