Praktijk voor huidverbetering, MAX SkinCare

Mijn naam is Gerrie van Bokhoven, 59 jaar, en sinds 2005 eigenaresse van MAX SkinCare. MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Langenboom. Mijn klanten zijn dan ook vooral in het Land van Cuijk, regio Uden en overig Oost-Brabant te vinden. Maar ook uit de regio Wijchen en Land van Maas & Waal, aangezien ik voorheen mijn praktijk in Beneden-Leeuwen had.

Ik wil meer dan alleen verzorgende en ontspannende behandelingen geven. Daarom besteed ik uitgebreide aandacht aan revitalisatie en anti-aging. Ik werk in mijn praktijk samen met deskundige specialisten op schoonheids- en anti-aginggebied en beschik over moderne behandeltechnieken.

In mijn praktijk werk ik met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen; zogenaamde ‘cosmeceuticals’. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. Bij MAX SkinCare kunt u trouwens ook terecht voor diverse schoonheidsproducten, zoals de natural tanning spray van Marc Inbane en het wimperserum van Le Grande wat voor gezonde vollere en lange wimpers zorgt”

Huidverzorging of –verbetering?

Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt nu ook over de nieuwste lichttherapie voor collageeninductie en therapie tegen acne met behulp van de Collageen Booster.

Samenwerking met Cosmetique Totale

Ik werk daarnaast, om een totaalpakket te kunnen bieden, samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale  is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor duurzame ontharing, acne, littekens, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Daardoor wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde  paramedische BIG-geregistreerde huidtherapeute.

Ook heb ik een samenwerking met de cosmetisch arts Christa Stojkovic voor injectables en botox inspuitingen.

Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic is zeer ervaren en deskundig, met meer dan 10.000 behandelingen op haar naam. Zij studeerde in Utrecht en is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts, waar zij ook gedurende vijf jaar werkzaam is geweest. Daarnaast blijft zij door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Christa over zichzelf:  “Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor úw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.

The future belongs to those who believe in the beauty (of their dreams).”

Duurzaam definitief ontharen

MAX SkinCare verlost u tevens snel en effectief van vervelende overbeharing door middel van een professionele laserbehandeling. Door middel van een gratis consult (t.w.v. 25 euro) adviseren wij u uitgebreid over de methode en het effect.

Nina

Nina is de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Elke 3 weken is ze in mijn praktijk aanwezig. U kunt bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals definitief ontharen, couperose-, litteken– en pigment behandelingen en uiteraard diverse acné behandelingen. Deze behandelingen kunt u mogelijk zelfs geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van uw verzekering.

Lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
Lid Kwaliteitsregister Paramedici.

Contact

Wilt u een vrijblijvende intake? Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

 

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven

Dermalogica