PRX

PRX-T33: De nieuwe trend op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

Vindt u de “downtime” na een chemische peeling vervelend? Of wil u ook in de zomermaanden doorgaan met het verbeteren van uw huid? Dan is deze behandeling de oplossing!

PRX-T33 is een skin boost zonder gebruik van naalden en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid is gladder, voller en steviger, zonder de huid te beschadigen.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. DeTCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio- revitalisatie zonder de huid van buitenaf te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde van huidige cliënten! Het geheim ligt in de specifieke samenstelling van TCA met H2O2. Deze stoffen passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Waterstofperoxide stimuleert groeifactoren in de huid en dringt snel door in de oppervlakkige huidcellen, terwijl TCA de huid langzamer binnendringt en een dieper niveau bereiken. De TCA stimuleert het bindweefsel zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van rimpeltjes en plooien.

Veilig

PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en heeft de aandacht en het respect van medische professionals in verschillende landen. Het grote aantal behandelingen die zonder nadelige effecten zijn uitgevoerd, onderschrijft de veiligheid van PRX-T33. Daarbij is PRX-T33 onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europa.

Voordelen

  • Snel zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na 3 tot 5 behandelingen met 1-2 weken tussen elke behandeling. Na iedere behandeling verbetert de textuur van de huid.
Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
  • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
  • Door de unieke formulering is er geen agressieve werking op de huid, hetgeen de forse schilfering zoals bij chemische peelings voorkomt.
  • Geen hersteltijd; na de behandeling kan cliënt direct door met de dagelijkse bezigheden.
  • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, etc.

Voor wie?

Eigenlijk komt iedereen in aanmerking voor deze behandeling, jong en oud, een donkere of lichte huid.
Bij uitstek geschikt voor mensen die de textuur van hun huid willen verbeteren, de verslapte huid willen verstevigen en fijne lijntjes willen verminderen, maar opzien tegen de “down-time” (hersteltijd) die veel andere behandelingen met zich mee brengen.