shutterstock_elos

Hoogwaardige laser ontharing op uw eigen vertrouwde locatie

Eindelijk verlost van vervelende haargroei dankzij de Diolaze™ Lasertechnologie! MAX SkinCare te Langenboom is het adres in de regio Mill en Sint Hubert, Grave, Zeeland en Boekel die werkt met laser ontharen. Dé methode voor duurzaam en definitief ontharen.

Wij zijn een officiële Cosmetique Totale behandellocatie. Dat betekent dat uw laserbehandelingen altijd worden uitgevoerd met medische lasers en door een hbo geschoolde, kwaliteits geregistreerde huidtherapeut (lid NVH) die is erkend door alle zorgverzekeraars.

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.

 “Eindelijk de prachtig gladde huid die u altijd al wilde hebben met de nieuwe marktleider in laser ontharing.” 

Wat is Diolaze™?

Diolaze™ is een geavanceerde laser ontharing behandeling die op een veilige en zachte manier ongewenste haargroei voorgoed verwijdert. Diolaze™ heeft een groot behandelingsoppervlak waardoor de behandeling comfortabel en snel verloopt. De combinatie van efficiëntie, comfort en snelheid zorgt ervoor dat Diolaze™ de marktleider is in duurzaam ontharen met laser.

Hoe werkt Diolaze™?

Gedurende de laserbehandeling zorgt een diodelaser ervoor dat de haarzakjes diep in de huid bereikt worden. De haarwortel wordt door de energie opgewarmd en aangepakt waardoor er geen haren meer terug groeien.

Doet het pijn?

Diolaze™heeft een ingebouwde huid verkoelend oppervlak dat de grootste is in zijn soort. dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere apparaten. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentvlekken.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Net als bij andere laserbehandelingen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste haarvrije resultaat te bereiken. Permanent ontharen werkt het best bij haartjes die zich in de volwassen fase bevinden. Echter elk haartje bevindt zich weer in een andere fase.

Elke laser ontharing behandeling zorgt ervoor dat er minder haartjes terug groeien. Het beste resultaat wordt bereikt na 6 tot 10 behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de haarkleur, haartype, behandelgebied en huidtype.

Welke gedeelten van mijn lichaam kunnen behandeld worden?

Het laser ontharen kan veilig toegepast worden op de volgende probleemgebieden: bikinilijn, benen, armen, borst, rug, schouders, buik, nek, kin en bakkebaarden. In het gelaat laseren is wat het meeste wordt gedaan door ons.

Definitief ontharen voor vrouwen én mannen

Niet alleen vrouwen profiteren van een gladde, haarvrije huid. Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn daarom ook veelvoorkomende behandelingen. Heeft u last van ingegroeide haren of ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Naast definitief ontharen kunt u bij onze huidtherapeut ook terecht voor:

Interesse in Diolaze™ ontharing?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij MAX SkinCare een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *