shutterstock_elos

Definitief ontharen met de geavanceerde laser behandelingen is nu wel heel erg voordelig. Wij hebben 3 pakketten voor je samengesteld:

Laser ontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door de zorgverzekeraar vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Definitief ontharen tijdens een transgendertraject wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Onze huidtherapeut adviseert jou tijdens een gratis consult graag over de mogelijkheden.

LOSSE BEHANDELING Actietarief losse behandeling Actietarief 6  behandelingen Actietarief per behandeling (bij afname pakket)
Bovenlip € 59 Geen actie  
Kin  € 79 Geen actie  
Kin en Bovenlip  € 115  € 575 € 95,83
Gelaat € 189 € 850 € 141,67
Oksels € 65 € 295 € 49,17
Oksels + bikinilijn  € 120  € 595 € 99,17
Oksels + stringlijn  € 160 € 795 € 132,50
Oksels + pubus € 179 € 895 € 149,17
Onderbenen € 209 € 695 € 115,83
Gehele benen € 395 € 1.550 € 258,33
Bovenbenen € 260 € 1.295 € 215,83
Oksel/bikini en onderbenen € 295 € 1.450 € 241,67
Ontharen rug € 325 € 1.325 € 220,83
Ontharen rug, schouders, nek, deel bovenarmen € 375 € 1.575 € 262,50

Kies je voor COSMETIQUE TOTALE, dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeutent
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Hoogwaardige laser ontharing op uw eigen vertrouwde locatie

Eindelijk verlost van vervelende haargroei dankzij de Diolaze™ Lasertechnologie! MAX SkinCare te Langenboom is het adres in de regio Mill en Sint Hubert, Grave, Zeeland en Boekel die werkt met laser ontharen. Dé methode voor duurzaam en definitief ontharen.

Wij zijn een officiële Cosmetique Totale behandellocatie. Dat betekent dat uw laserbehandelingen altijd worden uitgevoerd met medische lasers en door een hbo geschoolde, kwaliteits geregistreerde huidtherapeut (lid NVH) die is erkend door alle zorgverzekeraars.

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.

 “Eindelijk de prachtig gladde huid die u altijd al wilde hebben met de nieuwe marktleider in laser ontharing.” 

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met de Diode en Alexandrite laser in een apparaat.

Terwijl de Diode techniek vooral effectief is op stugge, dikke en donkere haren, zet de Alexandrite laser extra kracht in op fijne en licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Per sessie worden zo alle verschillende haarsoorten in één keer aangepakt.

Wil je snel resultaat voor een voordelig tarief? Informeer bij MAX SkinCare naar de diverse voordelige pakketprijzen voor oksels, bikinilijn of een combinatie hiervan.

Doet het pijn?

Diolaze™heeft een ingebouwde huid verkoelend oppervlak dat de grootste is in zijn soort. dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere apparaten. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentvlekken.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Net als bij andere laserbehandelingen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste haarvrije resultaat te bereiken. Permanent ontharen werkt het best bij haartjes die zich in de volwassen fase bevinden. Echter elk haartje bevindt zich weer in een andere fase.

Elke laser ontharing behandeling zorgt ervoor dat er minder haartjes terug groeien. Het beste resultaat wordt bereikt na 6 tot 10 behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de haarkleur, haartype, behandelgebied en huidtype.

Welke gedeelten van mijn lichaam kunnen behandeld worden?

Het laser ontharen kan veilig toegepast worden op de volgende probleemgebieden: bikinilijn, benen, armen, borst, rug, schouders, buik, nek, kin en bakkebaarden. In het gelaat laseren is wat het meeste wordt gedaan door ons.

Definitief ontharen voor vrouwen én mannen

Niet alleen vrouwen profiteren van een gladde, haarvrije huid. Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn daarom ook veelvoorkomende behandelingen. Heeft u last van ingegroeide haren of ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Naast definitief ontharen kunt u bij onze huidtherapeut ook terecht voor:

Interesse in Diolaze™ ontharing?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij MAX SkinCare een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.