Zinzino BalanceOil

Max Skincare is geautoriseerd dealer van Zinzino producten en zo ook van BalanceOil. Deze kunt in u in mijn praktijk te Langenboom kopen of in de Max Skincare webshop, bij Zinzino producten kopen. Hieronder staat meer over de hoogwaardige producten van Zinzino. Wilt u meer weten over Zinzino producten?  Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Zinzino BalanceOil is een synergetisch mengsel van hoogwaardige visolie, rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA, met speciaal geselecteerde extra vergine olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen. BalanceOil past de EPA + DHA-niveaus en het Omega-6:3-evenwicht in je lichaam veilig aan en onderhoudt deze ook.

BalanceOil ondersteunt de optimale hersen- functie en een normale hartfunctie en pept het immuunsysteem op.

Belangrijkste voordelen

 • Optimale hersenfunctie
 • Goed voor het hart
 • Pept het immuunsysteem op
 • Verhoogt EPA en DHA in het lichaam op een
 • Veilige en efficiënte manier
 • Helpt bij het aanpassen van het omega-6/omega-3 evenwicht tot een optimale verhouding
 • Verhoogt polyfenol-niveaus in je lichaam om de bloedlipiden te beschermen tegen oxidatieve stress
 • Ondersteunt een gezonde en optimale oogfunctie, bloedspiegels van de triglyceriden
 • Normale bloeddruk
 • Normale bloedcalciumniveaus, botten, spierfunctie, tanden en celdeling.

De visolie

De visolie die we (uit LYSI, in IJsland) gebruiken, is voornamelijk afkomstig van kortlevende, kleine pelagische vis zoals sardines, ansjovis en makreel, maar er is geen verplichting voor een specifieke visssoort. De kritische factor is een vetzuurprofiel dat binnen 120 dagen efficiënt de Omega-6/3 vetzuurbalans in het lichaam optimaliseert.

Onze visolie is afkomstig van de complete, onbewerkte vis. De olie gaat door een raffinageproces om milieu-verontreinigingen te verwijderen. De visoliën die worden gebruikt in de Balance-producten hebben een strikte specificatie voor EPA en DHA, en zijn gegarandeerd vrij van zware metalen en andere giftige stoffen. Lysi, de fabrikant van BalanceOil voldoet aan alle voorschriften voor de productie en volgt GMP ́s (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en farmaceutische producten.

De olijfolie

BalanceOil bevat een speciale koudgeperste, extra vergine olijfolie bekend om zijn hoog gehalte aan polyfenolen (boven 350 mg/kg). Polyfenolen zijn krachtig anti-oxiderend met talrijke positieve effecten. Ze beschermen BalanceOil in de fles en, even belangrijk, in je lichaam voor een optimale werking. Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen vrij van genetisch gemodificeerde organismen).

Vis- en olijfolie / synergie + resultaat

Het modern verwerkte dieet bevat grote hoeveelheden Omega-6 vetzuren en onvoldoende Omega-3 vetzuren. Onze wetenschappers formuleerden BalanceOil om Omega-3 te combineren met de juiste hoeveelheden van de juiste polyfenolen, een synergetische combinatie die verbluffende resultaten oplevert.

Bewijs van balans in 120 dagen

Onze gecertificeerde laboratoria hebben meer dan 200.000 tests geanalyseerd (Augustus 2017) waardoor ‘s werelds grootste database is ontstaan. Het gemiddelde Omega-6:3-balans voor mensen die geen Omega-3 supplement namen, is 12:1 voor Europa, 15:1 voor Noord-Europa en 25:1 voor USA. Na het nemen van BalanceOil gedurende 120 dagen, is gemiddelde balans minder dan 5:1 en in veel gevallen minder dan 3:1.

VOORGESTELD GEBRUIK: 0,15 ml BalanceOil x kg lichaamsgewicht. Portiegrootte op basis van lichaamsgewicht aanpassen. Volwassenen met lichaamsgewicht 50 kg: 7,5 ml dagelijks. Volwassenen met lichaamsgewicht 80 kg: 12 ml dagelijks.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

OPSLAG: Ongeopende flessen opslaan in een donkere en droge plaats bij kamertemperatuur of in de koelkast. Geopende flessen in koelkast opslaan en binnen 45 dagen gebruiken. De olie kan troebel worden bij temperaturen van minder dan 4°C / 39° F als gevolg van het stollen van de olijfolie. De olie zal helder worden bij kamertemperatuur.
Buiten bereik van kinderen houden.

OPMERKING: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of bloedverdunnende medicijnen gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je de BalanceOil gebruikt. Geef BalanceOil niet aan kinderen jonger dan één jaar

BalanceOil bestellen?

De voordeligste mogelijkheid is via de website van Zinzino bij het aangaan van een abonnement.
Er zijn 4 mogelijkheden:
Balanceoil MET 2 testen
Balanceoil ZONDER testen
Prepaidabonnement MET 2 testen in 1x geleverd met 8x 300ml flesjes en 2x 100ml
Prepaidabonnement ZONDER testen in 1x geleverd met 8x 300ml flesjes en 2x 100ml
Bij het aangaan van 1 abonnement naar keuze heb je recht op de hoogste (premier) korting op alle producten die je
verder wilt toevoegen aan je abonnement, eenmalige of in auto-order (auto-order kan je aan en uitzetten naar wens).
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling weer verzonden. Orders worden dus per 2 maanden voor 2 maanden verzonden, maar de betaling word verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.

Wil je liever geen abonnement, dan kan je ook de losse producten bestellen via onze Max SkinCare Shop: Zinzino losse producten

Wat gebeurt er als het omega-3 niveau in het lichaam te laag is?

Omega-3 vetzuren zijn een essentieel onderdeel van gezonde vetten uit vis. In de afgelopen 50 jaar is het dagelijkse leven drastisch veranderd in onze samenleving. Tegenwoordig werken beide ouders meestal buiten huis, gaan kinderen vaak naar naschoolse opvang of spelen ze spelletjes op computers. Hierdoor is er vaak niet genoeg tijd over om te besteden aan het koken van gezonde, soms ingewikkelde, maaltijden op werkdagen.

Daarnaast zien we dat het percentage vleesmaaltijden en fastfood groeit, terwijl het aantal avondmaaltijden met vis aanzienlijk daalt. In Noorwegen is het gemiddelde niveau van de omega-3 ongeveer 5%.

De Noren zijn samen met de Japanners de ’s werelds grootste consumeerders van vis per hoofd van de bevolking.
Toch zien we dat het aantal vis maaltijden in Noorwegen daalt wat waarschijnlijk  betekent dat ook de Noren zakken in omega-3 niveaus, met het effect dat het risico op het ontwikkelen van hart en vaatziekten groeit.

Omega-3 als medicijn

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die te maken hebben gehad met hartfalen hun kansen op een langere levensduur, verhogen door omega-3 supplementen in te nemen naast hun gebruikelijke levensmiddelen. (GISSI studie).

Zijn omega-3 vetzuren goed voor iets anders dan het hart en de bloedvaten?

Omega-3 vetzuren zijn belangrijke bouwstenen in alle cellen van het lichaam.

De omega-3 vetzuren werden ontdekt en beschreven door 2 Deense artsen Jorn Dyerberg en Hans Olaf Bang in 1970 tijdens hun studies naar de inheemse bevolking van Groenland, de Inuits. De onderzoekers waren verbaasd dat deze bevolking, met een dieet dat grotendeels bestond uit vet zeehondenvlees, bijna nooit last hadden van hartfalen en atherosclerose.

De 2 Deense Pioniers lieten zien dat de Inuits verhoogde niveaus omega-3 vetzuren in hun cellen hadden en concludeerden dat dit de reden was voor de verminderde kans op atherosclerose en hartfalen.
Dit werd het begin van een “omega-3 tijdperk” die verre van voorbij is.
Sinds 1970 zijn er meer dan 15.000 sci-wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over verschillende biologische effecten van omega-3 vetzuren op het lichaam.

In de medische gemeenschap is er nu een brede acceptatie dat omega-3 vetzuren een ontstekingsremmend effect hebben, verkalking van de bloedvatwanden vermindert en een positief effect heeft op het behoud van de normale functie van de hersenen en het zenuwstelsel. De kwaliteit van de verschillende klinische documenten (voortkomend uit onderzoeken die gedaan zijn op mensen) veroorzaakt enigszins variatie over de plek waar hete effect van de omega-3 het grootst is.

Hij wilt als arts en onderzoeker stellen dat bewijs dat momenteel beschikbaar is over omega-3 vetzuren laat zien dat het essentieel is om omega-3 vetzuren dagelijks in te nemen voor het behoud van gezonde bloedvaten en een goed functionerend hart. Studies tonen ook aan dat omega-3 vetzuren een belangrijke rol hebben in het verlagen van het onstekingsgehalte in het lichaam.

Klinische onderzoeken (onderzoeken die gedaan zijn op de mens) wijzen uit dat omega-3 vetzuren ook een belangrijke functie hebben in het behouden van de hersenfuncties en bijdragen aan de ontwikkeling van de hersenen van kinderen.

Omega-3 is ook onmisbaar voor mooie huid zonder huidproblemen, niet goed in je Omega-3 vetzuren kan de volgende huidproblemen veroorzaken of verergeren:

 • acne
 • acne rosacea
 • rosacea
 • clownseczeem of dermatis perioralis
 • psoriasis
 • eczeem
 • gerstekorrels
 • keratosis pilaris
 • pigmentvlekken
 • droge huid

Hoeveel omega-3 hebben we nodig?

Als we gezond en actief willen blijven (zowel fysiek als mentaal) dan moeten we ervoor zorgen dat we dagelijks een dosis omega-3 vetzuren binnen krijgen. Tijdens de levensfases waarin de tijdsdruk er voor zorgt dat we te weinig vis eten, zijn omega-3 supplementen een goed alternatief voor het verstrekken van deze essentiële bouwblokken aan ons lichaam.

“ Er is geen voedingsstof belangrijker ter bescherming tegen hart-en vaatziekten dan omega-3, terwijl dit ook de meest ontbrekende voedingsstof is in ons voedingspatroon!” – William E. Butler, MD. Harvard Medical School Faculty. Een van werelds top kinder-neuro chirurgen.

Max Skincare is geautoriseerd Zinzino dealer in Oost-Brabant en omgeving. Mijn klanten zitten dan ook vooral in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep