Huidtherapie laser

Wat doet een huidtherapeute?

Een huidtherapeute is een paramedisch specialist die gezonde, zieke of beschadigde huid behandelt. De opleiding tot huidtherapeute is een wettelijk beschermd en geregeld in de wet BIG. Controleer of uw huidtherapeut in het Kwaliteitsregister Paramedici is vermeld.
Als huidtherapeute behandel je patiënten met een zieke of beschadigde huid. Littekens, acne, pigment, couperose en overbeharing zijn maar enkele voorbeelden van huidproblemen waarmee een huidtherapeute kan helpen.

Het doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de aandoening. Op eigen initiatief of met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij een huidtherapeut terecht.

Lasertherapie wordt ingezet bij diverse huidproblemen zoals verwijde bloedvaatjes bij couperose, te veel pigment bij pigmentvlekken, littekens na acne maar ook bij ongewenste haargroei, schimmelnagels, rimpels en zonneschade in de huid.

Als aanvulling op de huid- en laser therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij Max SkinCare ook terecht voor de huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen. De basis behandelingen zijn er speciaal op gericht om een goede huidconditie te behouden. Ook advies over zonbescherming en productgebruik zal hierbij niet ontbreken.

Huidtherapie in Langenboom voor de regio Mill, Zeeland, Schaik, Uden en Sint Hubert.

MAX SkinCare werkt samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden Daardoor wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Haal alles uit je aanvullende zorgverzekering!

Wist je dat behandelingen als laserontharen in het gelaat, acnetherapie en camouflagetherapie vergoed worden door zorgverzekeraars? Onze huidtherapeut werkt met de beste lasers en medische peelings en is erkend door alle zorgverzekeraars! Wil je weten of jouw behandeling ook vergoed wordt door zorgverzekeraars? Neem snel contact op via 085-9022080 of maak een afspraak voor een gratis consult. We helpen je graag verder!