Fibromen of steelwratjes verwijderen?

Steelwratjes verwijderen? Dan bent u bij Max Skincare aan het juiste adres. Ik ben namelijk in gespecialiseerd in het verwijderen van fibromen zoals ze ook wel heten. Vanuit mijn praktijk in Langenboom help ik vooral klanten in Oost-Brabant en omgeving. Mijn klanten zitten dan ook vooral in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep

Hieronder staat meer beschreven over hoe fibromen te verwijderen. Wilt u meer weten over deze behandeling?  Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

 

 fibromen

Wat is een fibroom?

Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn goedaardige bindweefsel-aanhangseltjes van de huid. Ze komen vaak voor in de hals, de oksels of de liezen, maar kunnen ook op andere plaatsen van het lichaam ontstaan. Fibromen zijn vaak huidkleuring of een beetje bruinig van kleur en voelen zacht aan. Ze komen zowel alleen als in groepjes bij elkaar voor en zijn per stuk meestal slechts enkele millimeters groot, hoewel ze zelfs 2-3 cm kunnen worden.

De oorzaak van fibromen is nog onbekend. Wel valt op dat ze vooral worden gezien in lichaamsplooien en vaker voorkomen bij mensen met overgewicht. Fibromen zijn nooit kwaadaardig en ook niet pijnlijk. Ze kunnen wel klachten geven als ze opengehaald worden (bijvoorbeeld met scheren) of afgekneld worden. Fibromen zullen niet vanzelf verdwijnen en kunnen steeds groter worden. Wanneer ze in de weg zitten of als cosmetisch storend ervaren worden, kunnen ze veilig verwijderd worden met behulp van coagulatie.

Steelwratjes verwijderen

Steelwratten worden met coagulatie verwijderd. Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen.  Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met “de Zapper” door onze huidtherapeute van Cosmetique Totale. Een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In dit puntje ontwikkelt zich een elektrische warmte (veilige laagspanning) en daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling met de Zapper duurt slechts enkele minuten. Gebruik de voorgeschreven nabehandelingscrème k-ceutic tot ongeveer één week na de behandeling voor het allerbeste herstel. Het is ook mogelijk om de huid met een speciaal product, Lycogel,  te herstellen én te camoufleren zodat zelfs het korstje niet meer opvalt.

steelwratjes 2

Is coagulatie met de zapper veilig? 

Een behandeling met de Zapper is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! Daarnaast wordt coagulatie bij Cosmetique Totale altijd uitgevoerd door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen zodat u optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

Contact 

Wilt u meer weten of meteen al een afspraak maken voor een behandeling? Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven