Over Zinzino?

Zinzino staat voor natuurlijke, hoogwaardige, zuivere voedingsproducten.
Zij geloven dat de natuur de belangrijkste en sterkste kracht in het leven is.
Op basis van deze filosofie en in combinatie met wetenschap is hun belangrijkste ambitie om zo natuurlijk mogelijke producten te ontwikkelen die zorgen voor een verbetering van het leven.

Zinzion’s missie: Mensen gezonder maken
Zinzino’s visie: Mensenlevens veranderen

Waarom Zinzino

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze gezondheid end oen we van alles om gezond te leven. Tegelijkertijd zien we steeds meer gezondheidsprobemen, bijvoorbeeld een laag energieniveau, een toename van allergieën of de welvaartsziekten, waar we dagelijks over lezen. Het wordt tijd om ons af te vragen hoe dat komt. Veel specialisten zijn het erover eens dat een juiste balans in Omega-vertzuren van essentieel belang is voor een goede gezondheid.

De World Health Organization (WHO adviseert een balans tussen Omega-6 en Omega-3 van 2/5-1. De Nordic Nutricion Recommendation 2004 (NNR-2004) adviseert een belans van 5:1 of beter. De Balance-producten van Zinzino zijn geen remedie voor ziektes, maar de speciale combinatie van hoogwaardige ingrediënten  uit vis in combinatie met olijfolie helpen ons lichaam wel de balans te bereiken van ongeveer 3:1 in 120 dagen. De bloestest belevert het bewijs!

Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van de Zinzino BalanceOil: https://www.maxskincare.nl/zinzino-balanceoil/

Zinzino producten bestellen?

Als je met de Zinzino producten wilt starten ga je naar https://www.zinzino.com/2004941620/NL/nl-NL/products.

Je kunt je producten in het winkelmandje plaatsen en aan het eind van het bestelproces vul je je gegevens in en reken je af. Je kan kiezen voor losse producten, een abonnement of een combinatie van een abonnement en losse producten.

Om in aanmerking te komen voor de premier kortingsprijzen dien je 1 abonnement af te sluiten, hierna kan je hier alles los aan toevoegen, als je losse producten in auto order zet, dan kan je deze auto-order altijd aan en uit zetten naar wens.
Een abonnement duurt 6 maanden en deze kan je tussendoor 3 maanden op pauze zetten en na 6 maanden stop zetten.en maak direct een account aan en klik op registreer. Je kunt nu producten bestellen in de webshop.

Wil je meer informatie over de producten van Zinzino?

Neem gerust contact op via mail en/of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.