Over Zinzino

Zinzino staat voor natuurlijke, hoogwaardige, zuivere voedingsproducten.
Zij geloven dat de natuur de belangrijkste en sterkste kracht in het leven is.
Op basis van deze filosofie en in combinatie met wetenschap is hun belangrijkste ambitie om zo natuurlijk mogelijke producten te ontwikkelen die zorgen voor een verbetering van het leven.

Zinzion’s missie: Mensen gezonder maken
Zinzino’s visie: Mensenlevens veranderen

Waarom Zinzino?

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze gezondheid en doen we van alles om gezond te leven. Tegelijkertijd zien we steeds meer gezondheidsprobemen, bijvoorbeeld een laag energieniveau, een toename van allergieën of de welvaartsziekten, waar we dagelijks over lezen. Het wordt tijd om ons af te vragen hoe dat komt. Veel specialisten zijn het erover eens dat een juiste balans in Omega-vetzuren van essentieel belang is voor een goede gezondheid.

De World Health Organization (WHO adviseert een balans tussen Omega-6 en Omega-3 van 2/5-1. De Nordic Nutricion Recommendation 2004 (NNR-2004) adviseert een balans van 5:1 of beter. De Balance-producten van Zinzino zijn geen remedie voor ziektes, maar de speciale combinatie van hoogwaardige ingrediënten  uit vis in combinatie met olijfolie helpen ons lichaam wel de balans te bereiken van ongeveer 3:1 in 120 dagen. De bloestest levert het bewijs!

Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van de Zinzino BalanceOil: https://www.maxskincare.nl/zinzino-balanceoil/

Zinzino producten bestellen?

Als u eerst losse producten wilt uitproberen kunt  deze bestellen via de webshop van Max SkinCare. Zinzino losse producten

U betaalt dan wel wat meer dan bij een abonnement of Prepaid kit.

Als je met een  Zinzino abonnement of Prepaid kit wilt starten kan dat via https://www.zinzino.com/2004941620/NL/nl-NL/products.

Je kunt je producten op de site van Zinzino in het winkelmandje plaatsen en aan het eind van het bestelproces worden je gegevens gevraagd en kan je afrekenen. Je kan ook op de Zinzino site kiezen voor losse producten, een abonnement of een combinatie van een abonnement en losse producten of een Prepaid kit.

Wil je meer informatie over de producten van Zinzino?

CONTACT

Wilt u een afspraak maken? Bel 06-51363778 of stuur een mail naar: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven