Ben je verliefd?

Wist je dat het direct op de huid terug te zien is als je verliefd bent? Het klinkt een beetje gek, maar je stemming en gevoel spelen een belangrijke rol bij de huidconditie. Wanneer je je ziek voelt, ziet je huid er grauw uit. Wanneer je verlegen bent, krijg je rode wangen en wanneer je verliefd bent krijg je een glow op je gezicht.

How does it work?

Wanneer je verliefd bent maakt je lichaam het hormoon ‘Oxytocine’ aan. Dit hormoon wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd. Oxytocine geeft ons een goed gevoel bij de liefde. Het is verantwoordelijk voor de verbinding van onze sociale contacten en speelt een centrale rol tussen de emotionele band tussen moeder en kind, geliefden en vriendschappen.

Oxytocine bestaat uit verschillende aminozuren die worden aangemaakt in de hersenen (in de hypothalamus). Het geeft een seintje aan de hypofyse waarna het via de bloedbaan het lichaam binnenkomt. Ook wordt het als neurotransmitter via de zenuwen doorgegeven en vormt het de schakel tussen het centrale zenuwstelsel en het hormoonstelsel.

Oxytocine zorgt niet alleen voor de verbinding tussen twee personen, maar het zorgt ook voor het krijgen van een mooie huid. Ontstekingen krijgen minder kans, de huid geneest sneller en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Door de liefde krijg jij dus een glowy skin!

Ben je niet verliefd?

Geen probleem. De Vitaflash Ampullen geven jouw huid direct een prachtige glow. Het mini-cocktailtje is een echte krachtpatser en bevat collageen, elastine en vitamine C. Vitamine C is van belang bij de vorming van collageen en het verminderen van vlekken. Het maakt de huid minder dof waardoor een prachtige glowy skin tevoorschijn komt. Zo kun je alsnog stralen op Valentijnsdag of een avondje uit.

Werking

• Liftend effect
• Geeft de huid een glans
• Vermindert fijne lijntjes
• Vermindert vermoeidheid van de huid

 

Prijs Vitaflash ampullen € 18,00 per 5 stuks.