Max Skincare biedt behandelingen met de PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster. Vanuit mijn huidverbeteringspraktijk te Langenboom heb ik vooral klanten in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep

Als u dus in Oost-Brabant of omgeving woont kan ik dus van dienst zijn. Ook als u in de regio Wijchen woont kunt u bij mij terecht. Hieronder staat PRX behandeling uitvoerig beschreven. Meer weten of interesse in een behandeling? Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

PRX-T33: De nieuwe trend op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een relatief nieuwe behandeling en werkt anders dan een chemische peeling. De gepatenteerde formule, een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA) met waterstofperoxide (H2O2), geeft de huid direct een intense boost zonder gebruik van naalPRX-T

den. Pijnloos (hoogstens wat branderig), veilig, effectief en met een relatief snel resultaat. PXR-T33 is een behandeling die de huid van binnenuit revitaliseert zonder huidbeschadiging en zonder hersteltijd.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio- revitalisatie zonder de huid van buitenaf te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde van huidige cliënten! Het geheim ligt in de specifieke samenstelling van TCA met H2O2. Deze stoffen passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Waterstofperoxide stimuleert groeifactoren in de huid en dringt snel door in de oppervlakkige huidcellen, terwijl TCA de huid langzamer binnendringt en een dieper niveau bereiken. De TCA stimuleert het bindweefsel zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van rimpeltjes en plooien.

Veilig

PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en heeft de aandacht en het respect van medische professionals in verschillende landen. Het grote aantal behandelingen die zonder nadelige effecten zijn uitgevoerd, onderschrijft de veiligheid van PRX-T33. Daarbij is PRX-T33 onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europa.

Voordelen

  • Snel zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na 3 tot 5 behandelingen met 1-2 weken tussen elke behandeling. Na iedere behandeling verbetert de textuur van de huid.
Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
  • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
  • Door de unieke formulering is er geen agressieve werking op de huid, hetgeen de forse schilfering zoals bij chemische peelings voorkomt.
  • Geen hersteltijd; na de behandeling kan cliënt direct door met de dagelijkse bezigheden.
  • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, etc.

Voor wie?

Eigenlijk komt iedereen in aanmerking voor deze behandeling, jong en oud, een donkere of lichte huid.
Bij uitstek geschikt voor mensen die de textuur van hun huid willen verbeteren, de verslapte huid willen verstevigen en fijne lijntjes willen verminderen, maar opzien tegen de “down-time” (hersteltijd) die veel andere behandelingen met zich mee brengen.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken voor de PRX-Tss behandeling? Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Graag tot ziens bij MAX SkinCare praktijk voor huidverbetering en anti-aging

Uw schoonheidsspecialiste Gerrie van Bokhoven