Werking dermaroller

Naarmate wij ouder worden verliest de huis zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afnemen. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.

Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd. De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht tot 200 keer beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes. Door speciale serums te gebruiken kan de Dermaroller ook heel goed gebruikt worden om bijvoorbeeld pigmentvlekken te behandelen.

Dermaroller voor thuisgebruik

De Dermaroller is er in verschillende uitvoeringen waaronder voor thuisgebruik. Hiermee kunt u het resultaat van bepaalde behandelingen langer vasthouden of uw huid onderhouden waardoor deze optimaal in conditie blijft. Voordat u de Dermaroller voor thuisgebruik zal gaan gebruiken ontvangt u van ons uitgebreide instructies over hoe deze toegepast mag worden.

In tegenstelling tot veel andere huidvernieuwingsbehandelingen, worden bij behandeling met de Dermaroller de bovenste huidlagen niet vernietigd om de aanmaak van collageen op te wekken. In plaats daarvan wekt de Dermaroller de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten, zonder langdurige herstelperiode en zonder grote kans op complicaties. Het is bejubeld als “Het toverstokje van de huidverzorging”. De Dermaroller met naaldlengten van 0,2 mm en 0,3 mm zijn bedoeld voor persoonlijk. Hun voornaamste doel is de werkzame stoffen in serums en -crèmes zitten beter te laten doordringen in de diepere lagen van de huid, zodat deze producten enorm in efficiëntie toenemen. De natuurlijke beschermende barrière van de huid laat normaal gesproken slechts een heel klein percentage, namelijk zo’n 0,3%, van de werkzame stoffen in crèmes, gels of lotions voor plaatselijke toepassing door de opperhuid heendringen. De resterende 99,7% komt nooit diep genoeg in de huid om effectief te kunnen zijn. Dankzij de minuscule ’tunneltjes’ die de roller in de huid boort, worden de werkzame bestanddelen van beduidend beter geabsorbeerd, wat bijdraagt aan een blijvend gezonder aanzien van de huid.

Wat zijn de voordelen van een dermaroller?

U weet nu wat een dermaroller is, maar waarom is het handig voor u? Een dermaroller heeft ongeveer 200 kleine naalden die de huid genoeg aanzetten om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten te absorberen tot diep in de huid. Dankzij de dermaroller worden uw huidverzorgingsproducten beter opgenomen wat zorgt voor een gezondere en gladdere look.

Ampullen voor thuisgebruik

Toskani heeft een groot aantal mesotherapie werkstoffen waarvan er een aantal speciaal voor thuisgebruik geschikt zijn.

Vraag bij MAX SkinCare naar het home Dermaroller pakket en de diverse ampullen voor thuis.