Dermaroller – Microneedling

 

Max Skincare is geautoriseerd dealer van de dermaroller in de regio Oost-Brabant, aangezien ik een praktijk te Langenboom heb. Hieronder staat meer  informatie over o.a. de werking van de dermaroller. Wilt u meer weten over dit product?  Bel me dan op 06-51363778 of stuur me een mailtje: info@maxskincare.nl

Werking dermaroller

Naarmate wij ouder worden verliest de huis zijn stevigheid doordat de collageen en elastine in de huid afnemen. Hierdoor ontstaan rimpeltjes. Door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met de Dermaroller. Dermaroller therapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van micro-chirurgische naaldjes.

Deze behandeling wordt ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd. De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. De gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht tot 200 keer beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes. Door speciale serums te gebruiken kan de Dermaroller ook heel goed gebruikt worden om bijvoorbeeld pigmentvlekken te behandelen.

Dermaroller met diepe werking

Voor een optimaal resultaat kan voorafgaande aan het thuisgebruik een behandeling met de medische Dermaroller uitgevoerd worden. De medische Dermaroller heeft langere naaldjes en heeft dus een groter effect op de huid. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeutes. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt uw huid onderzocht en wordt de meest geschikte behandelingprocedure vastgesteld. Voorafgaande aan de behandeling brengen wij een verdovende crème aan die ongeveer een halfuur in moet werken. Hierdoor zult u geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Daarna wordt de feitelijke behandeling uitgevoerd. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een tussenpose van 4 tot 6 weken. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de verouderde- en zon beschadigde huid, een grauwe huid, een verslapte huid, acne littekens of andersoortige littekens, rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté en striae en striemen.

Oogbehandeling

Voor de huid rondom de ogen is een speciale behandeling met de Dermaroller beschikbaar. De huid rond de ogen is erg gevoelig en geneigd er sneller oud uit te zien. U wordt behandeld met een speciaal ontwikkelde Dermaroller in de vorm van een stampertje waarna de huid voorzien van een serum dat kraaienpootjes en fijne lijntjes vervaagd met behulp van peptiden. Donkere kringen worden minder zichtbaar door gestimuleerde microcirculatie. De werking van alle ingrediënten zijn klinisch bewezen. Na de behandeling krijgt u het serum mee naar huis zodat u deze kunt blijven gebruiken. In sommige gevallen is het aan te raden om de behandeling met de Dermaroller te herhalen voor een optimaal resultaat.

Acnebehandeling

Een acne-huid produceert teveel talg en heeft vergrote poriën. De poriën raken verstopt met overtollig talg, dode huidcellen en bacteriën, die leiden tot mee-eters en puistjes. De problemen kunnen variëren van kleine puistjes tot grote pijnlijke wonden. Voor deze huid zijn verschillende, speciale behandelingen beschikbaar, waaronder met de Dermaroller. Informeer ons naar de verschillende mogelijkheden.

Dermaroller voor thuisgebruik

De Dermaroller is er in verschillende uitvoeringen waaronder één voor thuisgebruik. Hiermee kunt u het resultaat van bepaalde behandelingen langer vasthouden of uw huid onderhouden waardoor deze optimaal in conditie blijft. Voordat u de Dermaroller voor thuisgebruik zal gaan gebruiken ontvangt u van ons uitgebreide instructies over hoe deze toegepast mag worden.

In tegenstelling tot veel andere huidvernieuwingsbehandelingen, worden bij behandeling met de Dermaroller de bovenste huidlagen niet vernietigd om de aanmaak van collageen op te wekken. In plaats daarvan wekt de Dermaroller de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten, zonder langdurige herstelperiode en zonder grote kans op complicaties. Het is bejubeld als “Het toverstokje van de huidverzorging”. De Dermaroller met naaldlengten van 0,2 mm en 0,3 mm zijn bedoeld voor persoonlijk. Hun voornaamste doel is de werkzame stoffen in serums en -crèmes zitten beter te laten doordringen in de diepere lagen van de huid, zodat deze producten enorm in efficiëntie toenemen. De natuurlijke beschermende barrière van de huid laat normaal gesproken slechts een heel klein percentage, namelijk zo’n 0,3%, van de werkzame stoffen in crèmes, gels of lotions voor plaatselijke toepassing door de opperhuid heendringen. De resterende 99,7% komt nooit diep genoeg in de huid om effectief te kunnen zijn. Dankzij de minuscule ’tunneltjes’ die de roller in de huid boort, worden de werkzame bestanddelen van beduidend beter geabsorbeerd, wat bijdraagt aan een blijvend gezonder aanzien van de huid.

Dermaroller – Kit: 1x Home Care Roller C8/0,2 mm, 1x Lipo Peptide, 1x Roller Cleaner € 139,95

Max Skincare is geautoriseerd dealer in Oost-Brabant en omgeving. Mijn klanten zitten dan ook vooral in de volgende plaatsen:

Zeeland Grave Volkel
Mill Cuijk Ravenstein
Uden Boxmeer Venray
Schaijk Boekel Gennep